През 2021 г. научихте толкова много за взаимоотношенията си, скъпи Лъвове.

...
През 2021 г. научихте толкова много за взаимоотношенията си, скъпи Лъвове.
Коментари Харесай

Какво да очакват Лъвовете през тази година?

През 2021 година научихте толкова доста за взаимоотношенията си, скъпи Лъвове. Над 365 дни по-късно вашият хороскоп за 2022 година към този момент е тук и продължава историите, които започнахте предходната година. Юпитер и Сатурн прекараха 2021 година, сближавайки ви с някои специални хора, само че също по този начин разкриха слабостите в динамичността на връзката ви.

Любов
Това са главните качества на зодия Лъв
Ако сте израснали или най-малко малко сте живели с Лъв, евентуално сте имали несравнимо прекарвания, що се отнася до непрекъснатите „ те...
Прочети повече
Може да откриете, че незаздравените рани във вашите взаимоотношения се появяват още веднъж в началото на годината. През средата на януари Меркурий ще се настани назадничав във вашия седми дом на партньорства, като ви предизвиква най-сетне да обсъдите проблемите си. 

Вълнувайте се, тъй като сантиментален и буен миг ще разцъфне във вашия любовен живот доникъде на март. Това е моментът, когато Венера и Марс ще образуват гореща и тежка връзка, която може да разшири равнището на привличане и да вкара нова връзка в орбитата на връзките ви. 

Кариера

Може да започнете да се чувствате амбициозни за напълно ново начинание тази година, Лъвове! Около средата на януари Северният възел ще стартира да се движи през 10-ти дом на кариерата ви, подтиквайки ви да започнете да се приближавате към задачите, които отразяват същинските ви ползи. Ако работите в сфера, която се усеща скучна даже в най-хубавите си дни, е време да се промените попрището.
Какво обичат и ненавиждат Лъвовете
Ето какво обичат и ненавиждат представителите на знака Лъв. Лъвовете обичат: - Да карат другите да се смеят; - Да дават съвети; - Да им...
Прочети повече
Себе си

Тази година е време за тестване на вашата увереност! Тъй като Северният възел се движи през вашия ръководен 10-ти дом през 2022 година, вие вършиме стъпки към кариерата на фантазиите си. Вие също по този начин потвърждавате на себе си, че с малко упорита работа и убеденост светът в последна сметка ще забележи вашите старания.

Източник: stylecaster.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР